Партньори

DOW CHEMICALDOW Chemical е световен лидер в науката и технологията и предоставя на своите клиенти от над 175 страни най-новите продукти и решения за химическата индустрия, строителството и архитектурата, транспорта, агрохимията, хранително вкусовата индустрия и още много важни потребителски пазари.
За повече информация, моля посетете официалния сайт на компанията: www.dow.com
GRACE DAVISONКомпанията е създадена през 1832 година. Днес Grace Davison е един от лидерите в производството на SiO2 адсорбенти, катализатори за производството на полиолефини и каталитичен крекинг на нефтопродукти. Разполага с производствени мощности в САЩ, Бразилия, Канада, Малайзия и Германия.
За повече информация, моля посетете официалния сайт на компанията: www.gracedavison.com
AVEBE
Avebe е мултинационална компания, фокусирала своята дейност върху производството и приложенията на нишесте, декстрини и техни деривативи. Компанията разполага с производствени мощности базирани в Европа (Холандия), Южна Америка и Азия. Продуктите на AVEBE намират приложение в ХВП и фуражната индустрия, строителството, производството на хартия и текстил, специални адхезиви, минна индустрия
За повече информация, моля посетете официалния сайт на компанията: www.avebe.com
IGK

IGK Frаnkfurt GmbH e независим производител и доставчик на уплътнители за стъклопакетно производство. Гамата продукти включва висококачествени полисулфиди, полиуретан, бутил, хот-мелт , както и съпътстващи продукти – чистители, десиканти, уреди за изпитания и качествен контрол.
За допълнителна информация, на Ваше разположение е сайтът на компанията: http://www.igk-frankfurt.com/

Освен горепосочените партньори, Провентусс работи с много други доставчици от Европа, Азия и Америка, позволяващи ни пълно покритие на пазарите с които работим и гъвкав a ценова политика, съобразена с изискванията на пазара и клиентите.
В случай, че не откриете търсеният от Вас продукт сред предлаганите от нашите партньори или в нашият сайт, то не се колебайте да ни пишете на нашата електронна поща или позвъните на нашите телефони за допълнителна информация.